SE & GÖRA | STUGUTHYRNING | KOMMUNIKATIONER | ÄTA | HANDLA | HISTORIK | ALLMÄNT | HEM
  Jobba hos oss
  Är du intresserad av att jobba hos oss sommarsäsongen 2019?

Harstena är den mest besökta ön i Östgötaskärgården och hit hittar många olika besökare. Några kommer med egna båtar, några hyr en stuga några dagar och några kommer med turbåt över dagen. På ön finns det bland annat restaurang, bageri, rökeri, handelsbod och stugor till uthyrning. Vårt mål är att ge bra service med personlig känsla. Därför är din största uppgift som medarbetare hos oss att ge alla våra gäster ett fantastiskt besök på vår ö.

För att arbeta på Harstena så behöver man bo på ön och personalboende finns.

Jobba i Handelsboden
   Vi söker nu tre affärsbiträden för arbete i handelsboden från slutet av juni till mitten/slutet av augusti. I arbetsuppgifterna ingår även tillsyn och städning av uthyrningsstugor. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

Bagare
   Vi söker 3-5 bagare som kan jobba från slutet av juni till mitten/slutet av augusti. Man bör som sökande ha stort intresse av bakning och vi ser gärna att man har bageriutbildning eller någon form av erfarenhet av arbete i bageri. Erfarenhet av att baka med surdeg är meriterande. Som person vill vi att du är noggrann, stresstålig, ansvarsfull och morgonpigg. Välkommen med din ansökan, hör gärna av dig om du har några frågor. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

Stugvärd
   Som stugvärd ansvarar man för att alla stugor är i ordning när nya gäster anländer. I arbetsuppgifterna ingår förutom tillsyn och städning av uthyrningsstugorna även tvätt. Från slutet av juni till mitten av augusti. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

Hamnvärd
   Som hamnvärd så sköter man upptagning av hamnavgift i hamnen och ansvarar för att sköta sophantering och städning. Från slutet av juni till slutet av augusti. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

Servitris
   Restaurangen söker 5-6 servitriser. Från slutet av juni till mitten av augusti. Skicka in din ansökan till info@restaurangloftet.se.

Kock
   Restaurangen söker 2-3 kockar. Från slutet av juni till mitten av augusti. Skicka in din ansökan till info@restaurangloftet.se.

Jobba i Rökeriet
   Som fiskarlärling i rökeriet så hjälper man till med förberedelser av fisken och sköter rökningen. Röken är en traditionell varmrök och själva rökningen tar ca 5-6 timmar. I arbetsuppgifterna ingår förutom detta även att hänga garn och vara med och ta upp näten. Från slutet av juni till mitten av augusti. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

Kajakguide
   Som kajakguie är man ansvarig för kajakuthyrningen och för att guida grupper till och från Harstena och i skärgården runt omkring ön. Man skall vara serviceinriktad, beredd på flexibla arbetstider och vara duktig på att paddla kajak (t ex klara kamraträddning). Från slutet av juni till mitten av augusti. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

Skeppare till Ellen af Harstena
   Nytt för i år är att vi har en större skärgårdsbåt, Ellen af Harstena som är på 63 bruttoton och tar 73 passagerare. Hon kommer i första hand gå mellan Fyrudden och Harstena, men även på specialturer ibland. För att vara skeppare behöver man som lägst ha behörighet Fartygsbefäl klass VIII inre fart (dvs upp till 70 bruttoton). Från slutet av juni till slutet av augusti. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

Skeppare till Stella, Skarven, Laskär, Färjan
   Vi har fyra olika mindre båtar i verksamheten, med dessa kör vi turbåtstrafik, taxitrafik och varutransporter till verksamheterna på ön. För att vara skeppare på dessa behöver man ha examen som Fartygsbefäl klass VIII. Från slutet av juni till slutet av augusti. Skicka in din ansökan till jobb@harstena.se.

 
ALLMÄNT

Jobba hos oss
Väder
Länkar
Sajtkarta
Loggboken
Var ligger närmsta...?
Om www.harstena.se
Mer information

Copyright © 1999 Harstena Turistservice